Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

8 nieuwe screenshots van De Sims Middeleeuwen

De officiële Twitter en Facebook van De Sims Middeleeuwen hebben nieuwe screenshots van het spel online gezet. In totaal zijn het er acht en ze laten de magie kant van het spel zien, en ook nog het spel ‘Kingbowl XLV’ uit De Sims Middeleeuwen. De andere vijf screenshots kan je bekijken in het meer lezen gedeelte.

7 gedachtes over “8 nieuwe screenshots van De Sims Middeleeuwen”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>