Officieel Nederlands De Sims 3 forum zoekt moderators

Voor het forum van DeSims3.nl zijn wij opzoek naar enthousiaste Sims fans die ons team van moderators komen versterken. Ben jij actief op het forum en denk je een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de sfeer en inhoud van het forum? Neem dan contact met ons op.

| Meer informatie vind je op: Gezocht: nieuwe moderator(s) |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige Getagged

20 reacties

 1. Tip van deze exmod van het officiële forum: weet waar je aan begint, je moet stevig in je schoenen staan en een dikke huid hebben.

  Na 2 of 3 maanden mod zijn ben ik gillend weggerend daar, maar dat is wel lang geleden hoor 😛

 2. Denk dat je dan wel stevig in je schoenen staat. Ga je solliciteren? 😛 Als je dan aangenomen wordt: lek eens leuke scoops naar ons … Simileaks ROFL

 3. ik denk niet dat ik het erbij kan hebben
  heb best wel een drukkebaan
  dus veel werken en veel uren maken
  ben al blij dat ik hier af en toe kan kijken lezen en reageren
  en dan nog sims spelen ook
  hahahahaha

 4. Hoi allemaal,

  Zoals de de meeste leden wil ik me ook even voorstellen. Mijn naam is Willy en ik kom uit Amsterdam.
  Ik heb http://www.simsnieuws.nl gevonden via Startpagina.
  Het spijt mij als this niet de juiste plaatst is voor mijn bericht. Maar ik kon zo snel geen betere plek vinden.

  Deze site ziet er goed en gezellig uit.
  Ik hoop ook ooi zo een mooie site te maken. Maar nu hou ik het nog bij mijn blogje.

  Liefs vanuit A’dam
  Willy

  1. heej Willy, ff adviesje, als je ff de moeite had genomen om op t forum te kijken dan had je bijna onderaan het Grand Cafe kunnen vinden an daar kun je je voorstellen.
   maar toch welkom.

 5. ik heb een vraagje over de sims 3 huisdieren,
  heeft iemand toevallig ook iets gezien dat huisdieren ook kinderen kunnen krijgen????

 6. hoi wie kan me helpen

  ik heb even een vraag ik heb een huis van interned gehaald om daarin te wonen maar nu kan ik het niet verbouwen of wat dan ook want dan komt er te staan vereniging van huis eigenaren waar kan ik dat vinden dat het mijn eigen huis word dat ik het wel kan verbouwen en iets bij aan kan bouwen enzo
  wie kan me daar mee helpen

  vriendelijke groet rudy speelman

 7. hallo,
  Mijn naam is Linda en ik ben 18 jaar oud ik heb een vraag zijn er nog steeds moderators nodig want ik zou dit erg leuk vinden om te doen ik ben al mijn hele leven fan van de sims 1, 2 en 3 natuurlijk ook simcity, the sims sociaal op facebook en afcourse mysims 😉 verder weet ik er veel van af en ben berijd dagelijks de mensen met vragen te helpen ik ben vriendelijk in de omgang en andwoord snel
  met vriendelijke groeten,
  Linda Rusch

 8. jammer ik zit in groep 8 en ben twaalf is zou graag een
  baan bij ea willen maar veeel te jong ik
  zelf wil ook meer iets met koken of kunst soen en dat in utrecht mmaar als je bij ea benelux goed betaalt krijgt?

  groetjes kellen

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *