Een nieuwe De Sims Middeleeuwen preview op 9lives

Deze preview komt ons een beetje bekend voor en wij hebben het idee dat deze gewoon herpost is, maar we konden niks op Sims Nieuws terug vinden, dus excuses als dit eigenlijk oud nieuws is. Misschien komt het wel omdat er zoveel De Sims Middeleeuwen nieuws en previews worden vrijgegeven op dit moment, en alles lijkt op elkaar…

Een queeste krijg je in de vorm van een tekstballonnetje. Aan jou om de geschikte hero Sim te kiezen, hem naar het juiste gebied te sturen, en hem te zeggen dat hij op pad moet trekken. In de versie die ik onder handen mocht nemen moest mijn koning een gevaarlijke beer gaan slachten. Het beest joeg mijn onderdanen de stuipen op het lijf. Het was dus aan de koning om dat beest hardhandig een kopje kleiner te maken. Je selecteert je koning, stuurt hem naar het bos en door middel van het doorklikken van een paar menu’s, trekt hij op pad om het beest te slachten. Of hij al dan niet slaagt hangt af van zijn eigenschappen. Als je hero Sim voldoende gegeten heeft en niet heel de nacht aan de toog heeft gehangen, zal hij geen problemen hebben met onze harige bosbewoner.

| 9lives: De Sims Middeleeuwen preview |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

2 reacties

  1. ‘Zo schone dame geef ons die juwelen eens’ o nee dit is niet de Capture Contest. 😛

    De previews beginnen nu inderdaad erg op elkaar te lijken maar niet alle bezoekers hier lezen alles en deze preview geeft een redelijk goede indruk van het spel.

  2. ik heb zelf nog amper wat gelezen over deze simsdinges, t boeid mij zo ontzettend weinig dat ik moe wordt van al die reclame enzo erover.
    en dat terwijl ik in t verleden met veel enthousiasme bij een l.a.r.p. groep heb gespeeld in een semi middeleeuwse setting.
    (denk ook dat ik voorlopig al die simssites maar ff in de ban doe om meer ergenis te voorkomen. dus toedeloe en tot na als die poeha

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *