Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC en De Sims 3 Store

Nieuwe kleding binnenkort op de De Sims 3 Store

De officiële The Sims 3 Facebook heeft de afgelopen dagen wat artworks online gezet van de nieuwe kleding die binnenkort op De Sims 3 Store te koop zal zijn.

Ik heb niet zoveel verstand van mode maar het is een beetje in Anime stijl toch?

38 gedachtes over “Nieuwe kleding binnenkort op de De Sims 3 Store”

 1. hiki

  Ik denk dat ik het ook wel ga kopen maar wil eerst zien hoe het er echt uitziet en wat de prijs is. Vergeleken met de rest van de kleding valt het toch wel op: beetje apart. En dat lijkt me wel leuk.

  1. Hikari-desu

   Harajuku is slechts een wijk in Tokyo. Er is geen stijl die Harajuku heet. Wel worden er in Harajuku veel aparte stijlen gedragen zoals Gothic Lolita, maar die worden ook in andere wijken als Shibuya gedragen. Het is dat Harajuku een van de bekendste wijken is en mensen bij bepaalde stijlen denken dat het harajuku heet, terwijl it echt niet zo is 😉

 2. Suraya33

  Ik vind ze wel leuk hoor!!Kennen jullie deze site:thesimsresource.com(Ofzoiets)Kan je heel veel gratis spullen voor je sims downloade :D(En als je wilt downloaden moet je niet op opslaan klikken,Maar op openen klikken mense xD

  1. hiki

   Ja – je bericht is verwijderd: en geen censuur want er zijn meer mensen die felle kritiek hebben op TSR maar je gaat een site niet doodwensen.

   Er zijn nu eenmaal regels en grenzen: ook hier op onze site!!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>