Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Overige

De Sims 11 jaar special

In Februari 2011 bestaat de De Sims franchise alweer 11 jaar. Speciaal daarvoor hebben wij vorige week van EA games wat documenten ontvangen met allerlei leuke en objectieve feiten van de hele De Sims serie.

Hieronder kan je een een lijstje zien met Sims Fun Facts. Daaronder staan allemaal algemene feiten over De Sims en er is ook een zogenaamde Timeline. Ze zijn helaas wel in het Engels; EA games heeft geen Nederlandse versie beschikbaar gesteld.

| De Sims 11 jaar special |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>