Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 voor de Wii en DS

De Sims 3 voor Nintendo 3DS preview door Simview

Ik zag het beginscherm van De Sims 3 voor de DS, wat ik al vermoedde. Zal het dan toch een opgepoetste 3D-versie zijn van de DS-game? Ik ging een Sim maken en keek meteen naar alle opties die beschikbaar waren. Het zag er erg goed uit; ik kan zeggen dat het er zeker uitzag als De Sims 2 op de PC in hoge kwaliteit. Het zag er top uit en ik zag niet snel een pixel. Er waren wel wat haarstijlen, maar ik vond het niet echt veel. De kleding had wel wat meer keuze en het zag er dan ook goed uit. Toen ik eindelijk eens wens had gekozen nadat ik de eigenschappen had ingevoerd, zei de dame dat je alleen een Sim kon maken. Daar was de teleurstelling. Maar ik moet niet zeuren, ik heb gewoon wel even een Sim ermee kunnen maken!

| Simview: De Sims 3 voor Nintendo 3DS preview |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>