Darkspore Beta gameplay video van Snateraar

Ik weet dat dit niks met De Sims te maken heeft maar afgelopen zaterdag konden we 10 codes weggeven voor de Beta Trail van Darkspore, zie ook dit topic op ons forum. Ons teamlid Snateraar was 1 van de beta testers en hij heeft deze gameplay video gemaakt die we toch even wilde laten zien.

Mocht EA Nederland binnenkort nog meer tests in petto hebben dan weten ze ons wel te vinden. Onze teamleden én onze bezoekers houden namelijk wel van een uitdaging!

Mocht je meer willen weten over Darkspore dan kun je altijd de Darkspore preview lezen die Xelles in de zomer van 2010 heeft gemaakt. Xelles is toen bij EA in Amerika langsgeweest om Darkspore te bekijken.

4 reacties

    1. Dit is totaal geen WoW hoor 🙂

      Eerder een combinatie van League of Legends (waarvan ik weet, dat een aantal van Maxis dat spel ook spelen. Vroeg er naar in Amerika), met TorchLight/Diablo.

  1. Het ziet er wel allemaal erg mooi uit. Maar het is geen game voor mij denk ik. World of Warcraft heb ik wel ruim 2 jaar intensief gespeeld en is toch wel anders. Niet zo gewelddadig als dit 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *