Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Overige

Darkspore Beta gameplay video van Snateraar

Ik weet dat dit niks met De Sims te maken heeft maar afgelopen zaterdag konden we 10 codes weggeven voor de Beta Trail van Darkspore, zie ook dit topic op ons forum. Ons teamlid Snateraar was 1 van de beta testers en hij heeft deze gameplay video gemaakt die we toch even wilde laten zien.

Mocht EA Nederland binnenkort nog meer tests in petto hebben dan weten ze ons wel te vinden. Onze teamleden én onze bezoekers houden namelijk wel van een uitdaging!

Mocht je meer willen weten over Darkspore dan kun je altijd de Darkspore preview lezen die Xelles in de zomer van 2010 heeft gemaakt. Xelles is toen bij EA in Amerika langsgeweest om Darkspore te bekijken.

4 gedachtes over “Darkspore Beta gameplay video van Snateraar”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>