Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Barnacle Bay voor De Sims 3: logo en waarschijnlijk alleen code

In dit bericht op onze site konden we al melden dat de Barnacle Bay buurt voor De Sims 3 binnenkort ook in de winkels te koop zal zijn. Maar … waarschijnlijk is het alleen een code waarmee je een digitale versie Barnacle Bay kunt ophalen en zit er geen DVD in de box.
Of Barnacle Bay ook in Nederland en Vlaanderen te koop zal zijn op deze manier weten we nog steeds niet. EA Nederland beantwoord onze vragen altijd snel maar op deze vraag hebben we nog steeds geen antwoord gehad.

O ja: het De Sims 3 Barnacle Bay logo is er nu ook.

Bronnen: Snooty Sims en Simtimes

10 gedachtes over “Barnacle Bay voor De Sims 3: logo en waarschijnlijk alleen code”

 1. Nefje

  Ik zou het een rare zet vinden, hoewel het nog steeds handig kan zijn voor een kleine groep mensen die zich niet kan vinden in de huidige betalingsmethoden van De Sims 3 Store.
  Ik zou liever zien dat zo’n compilatie set in de winkels verschijnt, maar dan wel voor een betaalbare prijs. De DLC voor De Sims 3 is duurder dan alle spellen voor De Sims 3 tot nu toe bij elkaar.

 2. docdream

  Op Infinite sims vond ik dit:

  Sims 3 Expansion 4 Leaked, Coming May 2011
  11 December 2010 – 15:53 by Jinx | No Responses

  It appears as though the first bits of information for The Sims 3 Expansion #4 have started to leak. In a list of upcoming game, leaked from Walmart, The Sims 3 Expansion 4 is set for release on 10 May 2011. The list however does not contain any other information about the game, such as descriptions or titles.

  Vertaling: Het lijkt er op dat de eerst beetjes aan informatie over The sims 3 uitbreiding #4 gelekt zijn. Op een release lijst van Walmart(een grote amerikaanse winkel)staat de uitbreiding met een release datum van 10 mei 2011. Op de lijst staat echter geen andere informatie over het spel, zoals titel of beschrijving.

  Ik weet niet of we het moeten geloven. Maar als het zo is hoef je niet meer zo lang te wachten.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>