De Sims Middeleeuwen: voorbereidingen Londen event

In dit mooie Engelse kasteel net buiten Londen (Hever Castle) vind morgen een presentatie plaats van De Sims Middeleeuwen en de voorbereidingen zijn volop bezig. Veel Engelse, Duitse, Franse en Italiaanse fansites zullen daar het spel te zien krijgen en waarschijnlijk ook kunnen spelen.

Xelles zal jullie vanaf nu op de hoogte gaan houden van alles rondom dit event want hij zal morgen naar Engeland vliegen. En Jimmy zal zoals altijd al het overige De Sims Middeleeuwen nieuws gaan bijhouden.

Volgende week dinsdag (22 februari)  is er alweer een andere presentatie van De Sims Middeleeuwen en die vind plaats in Amsterdam. We hopen daar veel collega fansites te zien, maar ook veel fans die er naar toe kunnen gaan (zie ook dit bericht op onze site).

6 reacties

    1. Looking forward to meeting you there as well! 😀 Looks like it’s going to be a HUGE event tomorrow Oo. And indeed, gotta love the location!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *