Middeleeuwen Event London, Live verslag via Netlog en Hyves!

Middeleeuwen Londen

Zoals we al eerder berichtte, zal er morgen een groots evenement gehouden worden in de buurt van Londen ter ere van De Sims Middeleeuwen. Vele journalisten en fansites uit binnen en buitenland zijn uitgenodigd om dit evenement bij te wonen. Ze zullen daar De Sims Middeleeuwen kunnen spelen en vragen kunnen stellen aan producers. Dus verwacht een vloedgolf aan nieuws morgen!

Er gaan ook 2 Nederlandse vertegenwoordigers van fansites heen, namelijk onze Xelles voor Sims Nieuws en Jordy voor SVtimes. Echter, gaan die niet namens de fansites. Zij gaan namens de Nederlandse Netlog en Hyves. Dat betekent dat Xelles, helaas, niet rechtstreeks verslag zal doen voor Sims Nieuws. Het rechtstreekse verslag zal via Netlog verlopen (waar Xelles daar verantwoordelijk voor is).

Wil je het evenement dus volgen en live vragen stellen aan Xelles, dan kan je naar de officiële Netlog gaan (je kan je registreren met je Facebook account). Gedurende de hele dag kan je vragen stellen en die zal Xelles dan proberen te beantwoorden. Als je liever Hyves gebruikt, dan kan dat ook. Die vragen zullen door Jordy beantwoord worden.

Het evenement zal de hele dag duren. Waarschijnlijk  rond 4 uur, 5 uur Nederlandse tijd, zullen Xelles en Jordy een vragensessie hebben met een producer van De Sims Middeleeuwen.

3 reacties

  1. Heel veel plezier Xelles en is het nog gelukt om een narrenpak te huren zodat je er Middeleeuws uitziet?

    (just kidding – have fun!)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *