Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Kyta is vandaag jarig

Vandaag viert Kyta haar 38e verjaardag en we willen haar een erg leuke verjaardag wensen en uiteraard nog vele jaren.

Het zal jullie wel opgevallen zijn dat Kyta al even niet zo actief meer is op onze site; dat komt omdat ze even wat tijd nodig heeft om een aantal privΓ© zaken op orde te krijgen. We missen haar als team ontzettend – SN is gewoon saaier zonder haar – en hopen dat ze er weer snel bij mag zijn.

13 gedachtes over “Kyta is vandaag jarig”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>