Win De Sims Middeleeuwen goodies via De Sims 3 Netlog

Zoals jullie weten is Xelles nu voor De Sims 3 Netlog in Engeland voor een presentatie van De Sims Middeleeuwen en via Twitter heeft hij laten weten dat er leuke De Sims Middeleeuwen goodies worden weggeven.

Wees er wel snel bij!

| De Sims 3 Netlog: Win De Sims Middeleeuwen Muismat en Kroon |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

7 reacties

 1. Als dinsdag de goodie bag ook daar uit bestaat (hopelijk wel meer) en die kroon zit er in… Doe ik hem iedere dag op. (Alleen niet naar school)

 2. ik heb nog wat info kunen verzamelen kunnen verzamelen door o’n vraag te stellen op netlog en dit was de vraag en antwoord.

  Kan je de Sims 3 vergelijken met sims middeleeuwen en zijn de behoeftes ook zoals in de sims3 gebaseerd op de behoefte piramide van Maslow?

  De Sims Middeleeuwen kan je voor een deel vergelijken met De Sims 3, je kan nogsteeds een Sim besturen, je kan hun uiterlijk aanpassen en je kan ook meubels kopen. Het grootste verschil zit hem in de opdrachten die je moet vervullen.

  Je hebt namelijk een Middeleeuws koningkrijk met een ambitie, zoals bijvoorbeeld het doel om alle omringende gebieden over te nemen. Deze ambitie kan worden voltooid door het doen van opdrachten. Die opdrachten worden uitgevoerd met een selectie van Sims, bijvoorbeeld de koning en de priester. Tijdens het uitvoeren van zo’n opdracht krijg je controle over die bepaalde Sims en ga je daarmee de opdracht uitvoeren, maar daarnaast moet je ook hun behoeftes op pijl houden.

  Er zijn in De Sims Middeleeuwen slechts 2 echte behoeftes, namelijk energie en honger. Daarnaast moet je er ook voor zorgen dat Sims focus hebben. Focus wordt groter naarmate een Sim gelukkiger. Dus als een Sim een goede daad gedaan heeft gaat de focus omhoog. Is een Sim bijvoorbeeld erg moe, dan gaat de focus omlaag. Hoe lager de focus, hoe slechter de Sims presteren bij het

  miss zijn jullie hier nog iets mee ( volgens mij als je nog wat info wil en en Ea wil die niet prijs geven geven hun het antwoord.

  Cedric

 3. Volgens mij is daar officieel nog niks over bekend gemaakt. Lijkt me een goede vraag om dinsdag te stellen: noteerd iemand dat even die er naar toe gaat 😛

 4. als je goed naar de boot kijkt is het gewoon een soort huis
  mij tevierkant en teblokkig
  dus denk niet dat er echte boten komen
  misschie iets voor een uitbreiding net zoals paarden en andere middeleeuwse dieren en natuurlijk het weer

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *