3 nieuwe screenshots van De Sims Middeleeuwen

Deze screenshots laten verschillende ‘luchten’ zien uit De Sims Middeleeuwen. Ik vind het erg leuk om zo te zien, en het ziet er ook wel erg ‘Middeleeuws’ uit allemaal! Met dank aan SimCookie voor het vinden van de screenshots.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

9 reacties

  1. Werd ook verschillende keren genoemd in Engeland dat belichten erg belangrijk voor ze is in De Sims Middeleeuwen 🙂 Ziet er inderdaad erg goed uit.

  2. Ik denk dat het inderdaad aan de embedded screens ligt. Misschien kan Xelles later iets vertellen over de grafische kwaliteit van het spel. Volgens mij zit dat wel goed maar hij heeft het weer gespeeld gisteren dus … 🙂

    1. Zover ik gezien heb, lijkt het spel grafisch iets beter te zijn dan De Sims 3. Maar echt veel verschil is er niet, als er al verschil is.

      Wat ik wel een erg leuk detail vond, is dat er als een wolk door de lucht voor de zon langs gaat, je de schaduw van de wolk ook over de grond heen ziet trekken.

  3. Tjah ik krijg die sims 3 middeleeuwen maar ik ben al verslaafd an gwne sims maar idd die van middeleeuwen is de lucht 10xbeter

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *