Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

Franse De Sims Middeleeuwen special – deel 3

De Franse MSN heeft het hoofdkantoor van EA Amerika bezocht en zal een serie specials online zetten over De Sims Middeleeuwen. Vanochtend konden we al melden dat deel 3 online is gekomen maar die was niet beschikbaar om te embedden; nu wel.

Deel 1 (de Engelstalige versie) en deel 2 (de Franstalige versie) hebben we in de meer lezen neergezet.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>