Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

De Sims 3 Netlog over De Sims Middeleeuwen (UK Event)

Zoals jullie wel zullen weten is er afgelopen donderdag in Engeland een De Sims Middeleeuwen event geweest. Xelles was daar aanwezig voor EA’s De Sims 3 Netlog en heeft zojuist een artikel online gezet dat echt de moeite van het lezen waard is.

Tijdens de speelsessie in Londen, heb ik enkele beroepen uitgeprobeerd. Waaronder de ijzersmeder. De ijzersmeder kan wapens en harnassen maken voor andere Sims in het dorp. Als je een opdracht met de ijzersmeder en ridder doet, zal de ijzersmeder bijvoorbeeld een speciaal zwaard moeten maken voor de ridder.

Ook heb ik met de magiër gespeeld. De dagelijkse bezigheden van een magiër zijn bijvoorbeeld het leren van een nieuwe magische bezwering. Maar het kan ook zijn dat je magiër een drankje moet maken voor een andere Sim. Zo’n drankje moet gemaakt worden met speciale ingredienten. Die kunnen gevonden worden in de wereld, of gekocht worden op de markt. Met deze ingredienten maak je vervolgens een drankje en die geef je aan de Sim die het nodig heeft. Natuurlijk kan je ook drankjes maken en die houden voor eigen gebruik, zo kan je een handig drankje maken om de negatieve effecten van het drinkel van alchohol (misselijkheid) op te heffen.

| De Sims 3 Netlog: Meer informatie over De Sims Middeleeuwen |

Er zijn ook weer nieuwe screens bijgekomen die Xelles heeft gemaakt:

| De Sims 3 Netlog: Foto’s / Sets / De Sims Middeleeuwen |

Dit artikel is ook toegevoegd aan onze overzicht post van het hele event: De Sims Middeleeuwen evenement in Londen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>