Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Overige

Gekke gasten toch die De Sims fans …

The Sims: Mobile World Congress edition

EA’s finest were drafted in to promote Sony Ericsson’s Xperia Play, wandering around Mobile World Congress and bothering delegates. Their technicolour clowning was one of our favourite show stunts, particularly their habit of following unsuspecting visitors for up to an hour, standing behind them and copying their movements exactly.

Bronnen: ElectricPig & EA Shouren Twitter

2 gedachtes over “Gekke gasten toch die De Sims fans …”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>