Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews en Evenementen en Meetings

Iedereen is welkom bij de De Sims Middeleeuwen sneak preview!

Ben jij een fan van De Sims Middeleeuwen? En wil je naar de sneak preview in Amsterdam morgenavond? Dan is dit je kans want EA Nederland heeft besloten dat iedereen welkom is.

De Sims Middeleeuwen producer Aaron Cohen is aanwezig, veel teamleden van Nederlandse fansites, mensen van EA Nederland, vast veel fans en er staat een hele rij computers waar je waarschijnlijk zelf het spel ook kunt spelen.

De hele sneak preview is dus morgen – dinsdag 22 februari –Β  in Amsterdam (centrum) en om 18.30 uur gaat de zaal open en om 21.00 uur weer dicht.

Wil jij er naar toe: stuur mij (hiki) dan via ons forum een PM en je krijgt het adres in Amsterdam Centrum. Dit kan tot vanavond 23.59 uur dus wees er snel bij!

43 gedachtes over “Iedereen is welkom bij de De Sims Middeleeuwen sneak preview!”

 1. Gtaboy107

  Nou Hiki, jij woont nog dichtbij, itt tot anderen. Stefan en ik moeten meer dan 100 kilometer reizen om erheen te mogen, maar we zijn toch al uitgenodigd. Ik ben ook al naar de 3DS gegaan, dat was het wel waard.

  1. hiki

   Degene die met jouw naam een forum account heeft aangemaakt heeft hetzelfde Ip adres als iemand die we liever kwijt zijn. IP adressen liegen niet. Als jij dat niet bent dan onze excuses maar hopelijk is dat Alexie probleem binnenkort voorgoed opgelost.

    1. hiki

     Als het goed is kun je over 30 minuten weer een Pm sturen. Maar voor de zekerheid zal ik je het adres enzo ook even per mail opsturen: het email adres waarmee je je geregistreerd hebt. Dan kun je morgenavond komen.

 2. SunShineMimi

  (kon op een of andere manier niet inloggen ofzo terwijl ik al wel ingelogt ben dus dan maar even zo)

  Ik vindt het opzich heel cool en lijkt me echt tof om daarheen te gaan, maar ik zie er tegen op dat ik alleen moet gaan dan en verder helemaal niemand ken.. ik zou graag een vriendin meenemen maar niemand in mijn omgeving van vrienden kent-en/of-speelt de sims3 πŸ™

 3. SunShineMimi

  Jaa ik woon er 20 minuten vandaan met de bus, dus dat is ook geen probleem en ik snap wel dat jullie er ook zijn.. maar ik ken geen gezichten, ik kan wel met een bordje op mijn borst rondlopen: SUNSHINEMIMI-SIMSNIEUWS hahahaha XD dan herkennen mensen mij misschien haha maar denk niet dat dat de bedoeling is..hihi

  1. hiki

   we kunnen privΓ© afspreken: met het SN team hebben we wat afgesproken dan kan ik je wel vertellen waar en hoelaat. Erna gaan we naar de plek waar de preview is. Kijk maar even en als je mee wil stuur me even een PM. πŸ™‚

 4. SunShineMimi

  haha jaa ik zie het.. nou bedankt lotss:P dan roep ik je wel over het hele plein of wat dan ook:P hahaha LOTSSOFFNOTHINGG!!! (mensen gaan me raar aankijken..:o hahaha
  Maar ik moet er nog even overna denken of ik wel meega.. heb zo’n mijn twijfels:(

 5. hiki

  Het is 00.00 dus opa hiki is offline: voor de zekerheid heb ik alle namen opgeschreven van de mensen die een invite van ons hebben gehad. Die geef ik wel aan de mensen van EA NL die bij de toegang staan.

  Tot morgen !!! πŸ˜›

 6. Tessa

  vind het eigenlijk wel stom xD (sorry)
  denk ik eindelijk eens iets te winnen en dan is alsnog iedereen welkom. Nu word het vast zo druk dat ik de kans niet krijg om op die computers het spel te spelen. Iedereen stormt daar natuurlijk meteen op af. πŸ™

  Heb je trouwens nog wel die uitnodiging nodig?

  1. hiki

   Ik zou de uitnodiging wel meenemen: daar staat toch iets over goodies / ‘je gaat niet met lege handen naar huis’ .

   Ik ga ervan uit dat alleen mensen met een invite goodies krijgen? Maar ik weet het eigenlijk ook niet.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>