De Sims Middeleeuwen verslag op De Sims Hyves

Jullie weten nu vast wel dat er afgelopen donderdag een presentatie is Engeland is geweest van De Sims Middeleeuwen. In deze post op onze site vind je alle links naar verslagen en foto’s, screens en video’s.

Vanuit Nederland zijn Xelles en Jordy er naar toe geweest voor EA Nederland (respectievelijk voor De Sims 3 Netlog en De Sims Hyves). Xelles zijn verslag op De Sims 3 Netlog hadden we al gemeld in dit bericht en Jordy’s verslag voor De Sims Hyves is 20 minuten geleden online gekomen:

Zoals gezegd, start je je koninkrijk (wat je zelf een naam mag geven) met een lange tutorial. De tutorial bestaat uit een missie, waarin je een hoop opdrachten moet uitvoeren. Dat is in principe ook een beetje het doel van de missies. Hoe werkt het? Nou om te beginnen heb je geen standaard familie waar je altijd mee speelt. De actieve Sim die je bestuurt is afhankelijk van de missie die je hebt gekozen. Het kan dus zo zijn, dat je meerdere Sims hebt gemaakt, maar dat je een hoop daarvan niet vaak zal gebruiken.

Met de actieve Sim ga je opdrachten doen, om verder te komen in je missie. Deze opdrachten kunnen variëren van het vergaren van kennis door met de lokale bevolking te praten, tot het oplossen van hints om zo een verborgen object te vinden. Op een gegeven moment moesten wij een kikker zoeken. Door te praten met de bevolking in de lokale pub, kregen we steeds kleine hints die ons dichter bij de vindplaats van de kikker brachten. Erg leuk gedaan, want op deze manier wordt het niet allemaal uitgekauwd; je moet ook echt zelf denken en de hints ontcijferen.

| De Sims Hyves: Verslag de Sims Middeleeuwen event in Hever Kasteel |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *