Nieuwe geruchten over 4e uitbreiding voor De Sims 3

Terwijl wij gisteravond stonden te wachten om de zaal in te kunnen waar we een sneak preview zouden krijgen van De Sims Middeleeuwen doken er op internet en twitter geruchten  op over de 4e uitbreiding voor De Sims 3. Het gaat om een gerucht over The Sims 3 Generations met een release datum van 25 februari 2011 of 25 maart 2011.

Jullie zullen denk ik wel meteen begrijpen dat beide release datums niet echt realistisch zijn en dus kan dit gerucht eigenlijk wel meteen de prullenbak is.

Maar in een gesprek met Aaron Cohen van het The Sims Team, dat we gisteravond  hadden, wilde hij wel kwijt dat er voor de release van De Sims Middeleeuwen (25 maart 2011) waarschijnlijk geen officiële aankondiging meer komt van een nieuwe uitbreiding voor De Sims 3. Meer dan dat wilde hij niet kwijt.

Ik heb een beetje de indruk gekregen dat EA zich nu vooral focussed op De Sims Middeleeuwen: om die goed onder de aandacht te krijgen. En dat de officiële aankondiging van een nieuwe uitbreiding voor De Sims 3 (voor nu) bewust over de release datum van De Sims Middeleeuwen is heengetild.

We zullen het allemaal wel zien de komende weken: misschien dat The Sims Studio toch nog snel met een officiële aankondiging komt. Want met EA weet je het maar nooit en komt er zeer binnenkort toch nog een spannende email bij bij ons binnen.

30 reacties

 1. THE Sims 3 genaritions ? Ik weet niet wat ik me daarbij voor moet stellen hopelijk leukere dingen voor kinderen en peuters want die worden een beetje achtergehouden maar het is en blijf een gerucht:(

 2. lijkt me sterk dat over 4 a 5 maanden pas de nieuwe uitbreiding van de sims 3 bekend word gemaakt tegen die tijd spelen we die allang
  dus dat lijkt me sterk
  zal wel over de eerste uitbreiding zijn voor middeleeuwen
  want team van middeleeuwen en team van de sims 3 waren toch compleet andere groepen???

 3. Het zijn inderdaad 2 verschillende teams die natuurlijk wel veel overleggen. De babbel met Aaron Cohen ging over Middeleeuwen én Sims 3 dus misverstanden waren er soms.

  🙂

 4. Juist, hier was ik al bang voor. Nouja ben benieuwd hoelang we kunnen wachten. Het lijkt net of ze de échte Sims nu laten sloeren.. maargoed xD

 5. ja ze willen natuurlijk dat we allemaal de sims middeleeuwen gaan spelen
  moet ook weer een groot sucses worden zodat ze ook die kunnen gaan uitmelken met van alles

  1. Dat zei Aarom bijna letterlijk zo inderdaad: ze willen Middeleeuwen net zo groot en zo een succes maken als de Sims 3 (andere Sims games).

   Maar dat gebeurt natuurlijk niet zo maar even: dan moeten ze hun goed hun best doen en wij moeten het kopen en leuk vinden natuurlijk.

   En de community rondom Middeleeuwen zal heel anders zijn omdat het accent niet meer ligt op spullen maar meer op quests doen enzo.

   1. Ja, ok.. maar mij hebben ze tot nu toe nog niet enthousiast gekregen. Ik ben denk ik 1 van de kritische sims fans die zich niet zomaar laat meeslepen door het woord ‘Sims’ op een game te plakken. xD

 6. Quests Packs voor Middeleeuwen is iets waar over nagedacht wordt, dus helemaal niks zeker. En er komt waarschijnlijk geen Middeleeuwen Store.

 7. Hoi,,

  De sims 3 huisdieren komt wel, maar ze weten nog niet wanneer..

  ik heb trouwens al mn geld klaarliggen voor een nieuwe sims 3 uitbreidingspakket !

 8. ik heb ook al mijn geld voor een nieuw sims 3 uitbreidingspakket klaar liggen…
  maar ik vind het allemaal zo hetzelfde
  sims 2 nachtleven:na middernacht
  sims 2 op reis:wereldavonturen
  sims 2 huisdieren:sims 3 huisdieren (zegt donna)
  Hiki? denk je dat dat mischien gaat veranderen?

 9. kom er ook uitbreidingen voor middeleeuwen ik vind het jammer datv er alleen maar nieuws komt vande middeleuwen de meeste van ons spelen op de computer

  1. Als SN berichten wij over De Sims 3 en De Sims Middeleeuwen, wij kunnen er ook niet veel aan doen dat Middeleeuwen nu hot is.

   En ja er komen uitbreidingen voor Middeleeuwen.

   1. We houden het in de gaten maar er is nu nog te weinig om er iets echt mee te doen. Maar een echte aankondiging zal nu niet ver weg zijn.

    Van Simtimes:

    Mit Lebensfreude können Sims jeden Alters neue Aktivitäten genießen! Kinder können mit Freunden im Baumhaus herumklettern. Teenager können lustige Streiche spielen. Erwachsene können in die Midlifecrises kommen. Und vieles mehr!

 10. Nederlandse text gevonden via de Source code:

  In Levensweg kunnen Sims van alle leeftijden van nieuwe activiteiten genieten! Kinderen kunnen avonturen met hun vrienden in boomhutten beleven. Tieners kunnen hilarische grappen uithalen. Volwassenen kunnen een midlifecrisis krijgen En nog veel meer!

 11. en dat het op de officiele site staat zegt genoegd dat het inderdaad levenweg word
  het is nog steeds niet weg gehaald dus dat was de hinh die we de 25ste zouden krijgen

  grappig

 12. En we wachten en we wachten maar.. Ik word gek van die tijd dat je moet wachten op een uitbreiding. Jullie ook?

  Groeten, Danny

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *