Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

De Sims Middeleeuwen – Webisode 3 (Engelse versie)

De Franse versie was er al en de Engelse versie is nu ook beschikbaar.

Deel 1 en 2 vind je in de meer lezen, dat leek ons wel zo handig!

De Sims Middeleeuwen ligt precies over 4 weken in de winkels! Op onze informatie pagina vind je alle informatie, screens en artworks en video’s van deze nieuwe game. En op ons De Sims Middeleeuwen forum vind je ook nog eens veel artikelen die we speciaal voor jullie hebben vertaald.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>