EA ShowCase Amsterdam 2011 – Episode 1

We gaan op bezoek bij de EA ShowCase 2011 waar de nieuwste games worden getoond aan de Nederlandse gamepers. In deze aflevering bekijken we onder andere Crisis 2, Bulletstorm, Portal en gaan we met de community mee naar Shift 2: Unleashed!

Maandag 21 en Dinsdag 22 Februari 2011 was er in Amsterdam een EA Showcase en EA Insider heeft deel 1 van hun video verslagen online gezet.

De Sims Middeleeuwen komt er nog niet in voor en met spanning wachten we op dat deel want tijdens de De Sims Middeleeuwen Sneak Preview op dinsdagavond, waar veel Nederlandse fansites én fans aanwezig waren, is er ook druk gefilmd en geïnterviewd.

Wel zie je vanaf 11:00 een interview met Anita – Community Manager van EA Benelux.

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *