EA ShowCase Amsterdam 2011 – Episode 2 met De Sims Middeleeuwen Sneak Preview

We gaan op bezoek bij de EA ShowCase 2011 waar de nieuwste games worden getoond aan de Nederlandse gamepers. In deze aflevering bekijken we onder andere Dragon Age 2, Darkspore hebben we een gesprek met GameKing J.J. en gaan we met een grote groep fans kijken naar De Sims: Middeleeuwen!

Maandag 21 en Dinsdag 22 Februari 2011 was er in Amsterdam een EA Showcase en EA Insider heeft deel 2 van hun video verslagen online gezet.

Het deel over De Sims Middeleeuwen Sneak Preview van dinsdag 22 Februari 2011 begint op 21:54, herken jij de teamleden van de Nederlandse fansites, de fans en wie weet jezelf?

En vanaf 29:24 worden er vragen aan Aaron Cohen gesteld wat ook zeker ook de moeite waard is.

22 reacties

 1. Leuk interview met Xelles zit erin en meteen erna een shot van Ansjji en Jimmy die erg veel plezier hebben zo te zien.

  Gelukkig kom ik er alleen in het begin even in voor: lurkend aan mijn flesje water 😀

 2. Mooi

  Maar die man zegt dat die uitkomt op 24 maart hier,
  maar hij komt toch hier officieel uit op 25 maart ?
  of zit ik dan weer verkeerd 😛

 3. Dat zag er heel gezellig uit! Ik was helemaal niet enthousiast over deze game maar stiekem nu wel een beetje 😀 Leuk interview met Xelles en leuk op AnsjJ2 & Jimmy even te zien 😛

 4. Op de foto’s van het team had Jimmy ook al zo een prethoofd. Jammer dat ze niet online mogen 😀 Komt omdat ik er weer eens erg vrolijk op sta 😕

 5. heb een stukje gezien, zag er wel gezellig uit. maar ga em nog steeds niet kopen, ik vind die sims daar supernep. ik speel liever met originele sims.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *