Nieuwe features op de De Sims 3 Store

Gisteren kregen we een email van redhead0966 dat er een aantal nieuwe features zijn toegevoegd aan de De Sims 3 Store.

Onder store opties staat nu ook Betaal methodes. er is een winkelwagentje verschenen daar waar ook je saldo en favorieten staan.

En je kan als t goed is nu ook betalen met een Wallie card en paysafe.

En, deze is dacht ik ook nieuw, je kunt nu in 1 keer een bundel van 16.000 Simpoints kopen voor € 160,00.

22 reacties

 1. nou heb vorige keer al die bundel van 800 genomen
  om die nieuwe opjecten tekrijgen maar nu voor die 1600 krijg je er alleen dat shirt met truitje als extra das toch wel veel geld 16o euro voor een trui dat geef ik in het echte leven er niet eens voor uit

 2. Nee Hiki hier in nederland hebben we ook wallie, bij benzinepompen, hema en je kan het ook online kopen.Ik gebruik wallie al een tijdje voor spelletjessites zoals spelpunt daar kan je punten kopen met een wallie.Ik vind het erg handig moet ik zeggen, als mn dochter mij simpoints wil geven geeft ze me nu maar een walliekaart LOL

 3. Ah, het is wel fijn dat we nu met Wallie kunnen betalen. Maar als nog vraag ik me af of we hier blij mee moeten zijn. EA geef het toch gratis weg… Al zullen ze dat nooit doen. 🙁

 4. Het is goed om te zien dat er meer betaalmethodes zijn bijgekomen. Ik vind alleen de bundel van 16.000 SimPoints niet kunnen, zeker gezien de doelgroep van De Sims 3.
  Ik vond 4.000 SimPoints eigenlijk wel mooi als grootste bundel. Dit staat ook totaal niet meer in verhouding met de spellen zelf.

 5. ik denk dat wallie het idee van mij is, want ik stuur welles voor de site iedeeen in, en ik had betalen met wallie card ook verzonnen.

 6. Dat pakket van 16.000 Simpoints is er waarschijnlijk bijgekomen, omdat een (grote) groep Amerikaanse spelers daar voor gëijverd heeft.
  Ze klaagden er over, dat ze vaak $ 200,00 (is ongeveer € 160,00) of meer PER DAG uitgaven in de Store (cadeautjes, spullen enz) en daarvoor zoveel punten pakketjes moesten kopen!
  Hun wens is dus verhoort. 😀

   1. Er is maar 1 gebruiker die meer uit wilt geven dan 200 op een dag (niet iedere dag overigens). Zij wilde volgens mij ook geen grotere bundels, maar alleen dat de limiet van 200 dollar per dag werd verhoogd. Ik betwijfel dus of er wel animo voor deze bundel is. Het lijk me in ieder geval niet de reden van de komst van deze bundel.
    Overigens blijft zo’n bundel gewoon minder voor de mensen die alles willen hebben.

    1. Wat ik uit haar verhaal opgemaakt heb is dat ze inderdaad die limiet kwijt wilde, grotere puntenbundels en dat ze daarin niet alleen stond. Ook vroeg ze mensen die dat ook wilden dit te melden, om EA over de streep te trekken.

     Maar misschien heb ik het verkeerd begrepen hoor.
     Haar pagina is nu niet bereikbaar, zodat ik het bericht niet op kan zoeken om het nog eens na te lezen. 🙁

 7. Ja inderdaad, per dag!
  Toen ik dat las, had ik ook iets van dan ben je of verschrikkelijk verslaafd of wel een tikkie gestoord. 😀

 8. @ PeeAr, vrijdag 25 februari 2011 22:09
  Ik kan me ook vergist hebben, maar voor zover ik weet is er enkel een topic over de limiet. Daar steunen inderdaad veel mensen de topicstarter, maar niet omdat ze zelf meer dan 200 willen uitgeven. Dus uiteindelijk is het nog steeds voor 1 persoon.
  Hoe dan ook, ik zie nu een topic op het forum met de volgende titel: “16000 point bundle? You were already REALLY pushing it at 8000!”. Dat is denk ik ook wel de algemene tendens. Er staat overigens nog geen reactie van Alexurt in.

  1. Ah, misschien dat daar de verschillen in zitten, want ik heb dat gelezen bij TnT_Terry, die daar ook over o.a. dat limiet klaagde. 😀

   Maar ik ben het volkomen met je eens dat een bundel van 16.000 punten absurt is en hier hoogstwaarschijnlijk niet echt aan zal slaan.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *