Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

Alles over opdrachten en helden Sims in De Sims Middeleeuwen

Xelles heeft op De Sims 3 Netlog van EA een nieuw deel online gezet van zijn verslag over het De Sims Middeleeuwen evenement in Londen dat op donderdag 17 Februari 2011 is gehouden.

Dit keer gaat het over de opdrachten en de helden en bij het verslag zitten ook weer een paar nieuwe screens.

Dat andere gezinsleden behalve je helden Sim niet bestuurbaar zijn heeft alles te maken met opdrachten die helden Sims zullen moeten volbrengen. Het is namelijk nogal lastig om 3 helden Sims te moeten besturen, hun opdrachten uit te voeren en ook nog eens hun gezinnen daarbij te moeten onderhouden. Daarom zorgt de rest van het gezin van een helden Sim voor zichzelf.

Maar wees niet bang, dingen als trouwen en ‘O Jaa’ zijn nog steeds mogelijk. Het is opzich wel jammer dat je niet meer echt een gezin bestuurd, maar aan de andere kant heb je zo ook niet echt last van ze. Aan de rest van het gezin heb je namelijk niks tijdens het doen van een opdracht.

| De Sims 3 Netlog: Alles over opdrachten en helden Sims in De Sims Middeleeuwen |

4 gedachtes over “Alles over opdrachten en helden Sims in De Sims Middeleeuwen”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>