Alles over Quests op de officiële De Sims 3 Facebook

De officiële Facebook van The Sims 3 heeft een preview online gezet, een die allerlei informatie geeft rondom de Quests in het spel. Door middel van tekst en screenshots wordt verteld hoe je een Quest te werk moet gaan, het is erg leuk om te lezen!

How well are your Sims doing on the quest? There a couple of indicators that let you know. The first is the goblet and small meter next to it in the UI panel. This goblet and meter reflect your current medal ranking (bronze, silver, or gold). You can also review your quest performance meter by hovering over the Quest Performance goblet. The higher your performance and medal ranking when you complete the quest, the better your rewards! When a quest ends, your current Performance Level dictates both the medal and the rewards you receive.

| The Sims 3 Facebook: The Sims Medieval – All About Quests! |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

1 reactie

  1. ik heb een vraagje over een Queest ik moet een Queest doen over de vrije tijd maar ik kom er niet uit kunnen jullie mij daar bij helpen?

    groetjes mischa

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *