Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC en De Sims 3 Store

De Sims 3 Store: sneak peak op nieuw object

De officiële Amerikaanse The Sims 3 Facebook heeft deze artwork online gezet van een (Steam Punk) bubbelbad. Wanneer dit bubbelbad er komt is niet bekend en ook niet of het deel uitmaakt van een nieuwe set.

23 gedachtes over “De Sims 3 Store: sneak peak op nieuw object”

 1. Cindy

  als ze dit los verkopen in de store
  is dit de eerste object wat nieuwe interacties toevoegd aan je basic game
  of je moet hem alleen kunnen kopen als je nachtleven of buitenleven hebt

 2. Cindy

  als dit straks goed verkoopt allemaal krijgen we ala sims middeleeuwen maar dan sims sifi
  je sims in de ruimte
  die planeten ontdeken en bla bla bla met zoveel uitbredingen er weer bij

 3. Bakie

  Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet denken…
  Wat gaat dit bubbelbad meer doen dan alleen bubbelen vraag ik me af. 😛 Misschien ook losse bubbels blazen uit dat propellor-ding rechtsboven..

 4. Nefje

  Volgens mij zit de optie voor bubbelbaden inderdaad in een patch voor het basisspel. Maar daar heb je in feite niets aan als je geen bubbelbad hebt. Hetzelfde geldt voor de machines om de was mee te doen. In de store is al een tijdje een set die o.a. een wasmachine bevat. Je sims kunnen dus zonder de uitbreiding Ambities de was doen als je die set hebt. Er staat dan ook bij die items dat ze ‘nieuwe spelmogelijkheden bevatten’. Het lijkt me dat er ook zoiets bij het bubbelbad zal komen te staan.

 5. Distel

  EEEWW shock!!! 😐 wat een lelijk en creepy ding zeg. straks worden je sims daarin gefrituurd/geelektrokuteerd vermalen en weet ik wat allemaal nog meer. ik vind dit echt geen bubbelbad waar je ff in gaat relaxen. ik vind dit meer een buitenaards martelapparaat.

 6. yoepie

  Oh oh oh oh, alweer een lelijk ding van ea. Daarom koop ik die stomme uitbreidingspaketten niet. Je kunt veel leukere spullen online vinden enuuh veel ook nog gratis!
  Koop alleen maar uitbreidingen maar middeleeuwen….naaah!! Vind ik ook onzin. Hoop dat de levensweg of hoe de nwe uitbreiding ook heet een beetje leuk wordt. Als er jaargetijden bij zitten is t super voor mij. Dieren en weird creatures hoeven niet…speel ik niet mee. Heb alle vampieren “gezond” gemaakt en hoop niet dat er met de nwe uitbreiding weerwolven of een andere onzin bij zitten.
  Ik snap niet waarom men om die dingen vraagt. Er zijn genoeg spellen waar die troep in zit en dus hoeft het niet in de sims vind ik hoor.

 7. spiderlady

  hmm..lelijk of niet, voor een steampunk huis/fabriek issie zeker geschikt ;). Maar veel mensen weten niet wat steampunk is, is ook moeilijk uit te leggen als het niet je ding is, denk een beetje in het thema van mad max, kijk dan past het bad ineens wel goed 😉 En je hoeft hem natuurlijk niet te downloaden he^^

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>