Dutch Charts top 10 – week 8

Zoals als elke week heeft Dutch Charts de verkoopcijfers voor games weer online gezet. Aangezien De Sims 3 (en uitbreidingen) voor computer en console te koop is draait het om meerdere lijstjes.

In de algemene lijst is De Sims 3 gestegen van nummer 6 naar nummer 2. In de algemene lijst is ook Na Middernacht binnengekomen op nummer 9. In de PC-lijst staat Na Middernacht nog steeds op nummer 2. De Sims 3 basis-spel staat nog steeds op nummer 1, en De Sims 3 Ambities is gestegen van nummer 7 naar nummer 4. Wereldavonturen is gestegen van nummer 4 naar nummer 3.

Accessoires pakketten (als De Sims 3 Luxe-, De Sims 3 Supersnelle- en De Sims 3 Buitenleven Accessoires) staan nooit in deze Dutch Charts top 10 lijstjes.

De Sims 3 voor Playstation 3 is nog niet in het Playstation 3 rijtje teruggekomen. De Sims 3 voor Xbox360 staat ook al een tijd niet meer in het Xbox360 rijtje. De Sims 3 voor Nintendo DS is gedaald van nummer 7 naar nummer 9 in het Nintendo DS rijtje. De Sims 3 voor Nintendo Wii staat ook al een tijd niet meer in het Nintendo Wii rijtje.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *