Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

De Sims Middeleeuwen special op Gamez

Quests met een RPG-insteek

Zoals eerder genoemd zijn de burgers die je onder je hoede hebt een belangrijk onderdeel van de monarchie. Los van het feit dat je nog steeds je Sims moet voorzien in hun dagelijkse levensbehoeftes als slapen en eten, krijgen zij dit keer ook quests voor hun kiezen. Met het voltooien ervan verdien je Kingdom Points, waarmee je jouw koningrijk verder kunt uitbreiden. Een ridder moet de bergen in om een kwaadaardige draak te verslaan, de spion verzamelt geheime informatie en de dokter heeft zijn handen vol aan het verzorgen van een zieke koning. De quests zijn veelal erg creatief verzonnen en voegen zowaar RPG-elementen toe aan het spel, waardoor De Sims: Middeleeuwen de potentie heeft om één van de meest diepgaande Sims-spellen tot dusver te worden.

| Gamez: Special: De Sims: Middeleeuwen |

Op onze informatie pagina vind je alle informatie, screens en artworks en video’s van deze nieuwe game. En op ons De Sims Middeleeuwen forum vind je ook nog eens veel artikelen die we speciaal voor jullie hebben vertaald.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>