Wat zou jij nog willen zien van De Sims Middeleeuwen?

Volgende week gaan Xelles, Jimmy en Hiki naar het kantoor van EA Nederland om De Sims Middeleeuwen te spelen en om screens & video’s te maken van het spel.

Er zijn al erg veel beelden van dit spel online gekomen dus we willen weten wat jij nog mist en wat je echt wel eens zou willen zien. Dan proberen we dat voor elkaar te krijgen als we De Sims Middeleeuwen een paar uur kunnen spelen.

We hebben zo onze eigen plannen, en nee dat wordt geen derde preview, en tussendoor hebben we vast wel even tijd om die screenshot te maken die jij perse wil zien.

Jouw suggesties voor nieuw beeldmateriaal kun je hier in deze nieuwspost kwijt.

9 reacties

  1. Ik zou nog meer willen weten over die priesters (beide).
    Ookal is daar wel wat over bekend.
    Maar ik wil gewoon weten wat je er echt mee kunt.

  2. Wat ik graag zou willen zien zijn de middeleeuwse baby’s en kinderen, heb er weinig van gezien en vraagje; kunnen er ook meerlingen geboren worden? En als ik het goed begrepen had bleven de kinderen toch kind net zoals in sims 1 geloof ik?

  3. Ik zou graag willen weten of het spel afgelopen is als je de questes allemaal volbrengt. Of kun je daarna (of tussendoor) ook gewoon je eigen families en huizen maken?

    1. Ik heb dat ook eens aan Rachel Bernstein gevraagd: die zei toen dat je ook door kunt spelen zonder die quests. Maar dat is lang geleden dat ik dat vroeg. Misschien weet Xelles dat? Ik hoop wel dat je ook ‘gewoon’ kunt spelen en niet de hele tijd quests hoeft te doen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *