Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Mogelijke problemen inloggen op SN forum

Er zijn zojuist wat kleine instellingen op het forum gewijzigd. De cookie instellingen voor het forum stonden namelijk niet goed, dat is nu gecorrigeerd. Echter kwam ik daarbij zelf op een probleem terecht nadat de instellingen aangepast waren, namelijk dat ik niet meer in kon loggen op het forum. Wellicht dat meerdere mensen daar last van hebben, dus vandaar dit bericht.

Hoe kan je het verhelpen als je niet meer in kan loggen op ons forum?
[Update]: Je kan nu automatisch proberen de oude cookies te laten verwijderen. Dat doe je door op deze link te klikken: https://forum.simsnieuws.nl/remove-cookies.php. Mocht dit niet helpen, probeer dan de stappen die hieronder uitgelegd staan.

Heel simpel: Je moet de cookies verwijderen uit je browser. Meestal kan je bij instellingen of internet opties van je browser de geschiedenis verwijderen. Vaak krijg je dan de optie wat je wilt verwijderen, daar hoef je alleen cookies aan te klikken. Mocht je er niet uitkomen, dan kan je op dit bericht reageren en dan zullen we je helpen.

Internet Explorer: CONTROL + SHIFT + DEL (tegelijk indrukken) > Cookies aanvinken > Verwijderen
Firefox: CONTROL + SHIFT + DEL (tegelijk indrukken) > Selecteer Cookies > Selecteer Alles bij de periode > Verwijderen
Chrome: CONTROL + SHIFT + DEL (tegelijk indrukken) > Selecteer Cookies > Selecteer Alles bij de periode > Browsegegevens wissen
Opera: CONTROL + F12 (tegelijk indrukken) > Geavanceerd > Cookies > Cookies Beheren >  Verwijder alle simsnieuws cookies in de lijst.
Safari: CONTROL +, (komma) (tegelijk indrukken) > Tabje Beveiliging > Cookies Tonen > Verwijder alle simsnieuws cookies in de lijst.

Voor andere programma’s en mobiele browsers zul je het verwijderen van de cookies kunnen vinden in de instellingen van je browser. En voor de Mac verandert de CONTROL toets voor het wissen van de cookies in Safari in de CMD toets, met dank aan Jordy voor het melden van dit laatste.

58 gedachtes over “Mogelijke problemen inloggen op SN forum”

 1. Simmielove

  Ik had de bij FireFox zo gedaan dat deze Simsnieuws zou vergeten, na een stuk of 10x proberen is het eindelijk gelukt, ik kon er wel met Explores in, dat komt zeker omdat er geen geschiedenis bestaat met die.

  1. Xelles

   Welke browser gebruik je? Het lijkt erop dat je de cookies niet goed genoeg verwijderd hebt. Bij chrome en firefox moet je bijvoorbeeld aangegeven dat je alle cookies wilt verwijderen niet alleen diegene van een paar dagen geleden.

    1. Xelles

     Ja, dat betekent dat inderdaad alles weg gaat. Is enkel de inlogstaat, je wachtwoorden en dergelijke worden onthouden.

     Bij sommige browsers kan je selecteren welke cookies je weg wilt gooien, maar niet bij IE, firefox (wel met plugin) en chrome.

    2. hiki

     Dat alles weg is heb ik ook last van: dat wordt de komende dagen weer op oude papiertjes wachtwoorden opzoeken. Maar ja, dat gebeurt wel meer. 😀

 2. Lars

  Ik kan nog steeds niet inloggen met internet explorer,
  ik heb alles gedaan wat er geschreven staat.
  Maar telkens als me gebruikersnaam en wachtwoord invoert bij inloggen, en klik daarna op inloggen.
  Dan kom ik automatisch op die pagina weer terug.

 3. suspicious:3

  weet je ik heb nog nooit problemen gehad met inloggen xD, misschien ook wel omdat ik wat later aan kwam, en dat het probleem er voor lag ..

  waaar ik soms wel een probleem heb is, dat als ik deze site wil aanklikken bij favorieten (ik heb google chrome) dan laat ie soms niet, ook als ik al langer op de site zit, en ik klik een bepaald forum aan bijvoorbeeld, staat kan deze site niet weergeven, of kan niet laden (ik weet niet precies wat er staat) Zou dat kunnen liggen aan mijn internet verbinding, omdat onze nogal slecht is, of ligt dat aan iets anders?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>