Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Patches

Nieuwe versie EA Download Manager: 7.3.2

Als je de EA Download Manager opstart zul je zien dat er een nieuwe versie beschikbaar is (versie 7.3.2). Met dank aan Steven voor de tip.

4 gedachtes over “Nieuwe versie EA Download Manager: 7.3.2”

  1. redhead0966

    Nou ik hoop dat deze dan goed gaat, had al berichtje in technischforum gezet maar niemand reageerde, na de vorige had ik het oude probleem dus weer terug.Als je wilt simmen dan staat er weer launcher reageerd niet.Ik ga wel weer opnieuw proberen blijft het probleem meld ik het hier wel.

  2. redhead0966

    Ik heb het geinstalleerd en comp opnieuw opgestart maar ik blijf het bericht krijgen launcher werkt niet meer. Ga vanaaf wel kijken of ik gewoon mn sims aan krijg maar dat was gisteren ook geen probleem, alleen dat schermpje van die launcher blijft op je buroblad staan.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>