Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

De Sims Middeleeuwen – Alles over Queesten (vertaald)

Ongeveer een week geleden verscheen op de officiële Facebook van De Sims 3 een preview met allerlei informatie over queesten. EA Nederland heeft dit inmiddels vertaald, en naar ons toegestuurd. De preview is erg leuk om te lezen, aangezien deze is geschreven omdat volgens feedback van fans over dit onderwerp nog niet erg veel bekend was.

De keuzes die je gemaakt hebt verschijnen uiterst rechts in het queesteboek. Aan het eind van de queeste kun je dus een samenvatting bekijken van alle beslissingen die je tijdens de queeste genomen hebt. Als je specifieke details van je huidige queeste vergeten bent, kun je in het queesteboek kijken om je geheugen weer even op te frissen. Je kunt de huidige queeste in het queestenboek ook afbreken, maar kijk uit, want je zult de gespendeerde Queestepunten niet meer terug krijgen.

| De Sims Middeleeuwen – Alles over Queesten |

3 gedachtes over “De Sims Middeleeuwen – Alles over Queesten (vertaald)”

  1. suspicious:3

    haha, mijn broertje kan niet wachten tot hij het spel kan spelen( als zal hij ook moeten wachten tot hij over een computer beschikt, waarop hij het kan spelen :P)

    (moet je, om hierop te reageren, een ander account hebben dan op het forum? want ik kan daarmee namelijk niet in loggen .. zal wel aan mij liggen)

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>