Simsnieuws bestaat 2 jaar, 6 dagen lang iedere dag een prijsvraag.

Vandaag bestaat Simsnieuws precies 2 jaar. Hiki begon eerst met een klein blog, dat al snel uitgroeide tot een grote website. Maar ik verwacht Hiki’s speech nog later vandaag, dus ik zal daar niet te veel over uitwijden.

Om het 2 jarig bestaan van Simsnieuws te vieren gaan we 6 dagen lang, iedere dag een prijs weggeven. Iedere dag zal om 16:00 uur ’s middags de volgende prijsvraag online komen, als je iedere dag meedoet maak je ook nog eens meer kans om de hoofdprijs te winnen (een accessoires pakket naar keuze).

Alleen forumleden mogen meedoen. Dus als je nog geen account op ons forum hebt is het nu een mooi moment er een aan te maken en mee te doen aan deze wedstrijd!

Gefeliciteerd iedereen met het 2-jarige bestaan van Simsnieuws. En veel succes met de wedstrijd!

| Klik hier om naar de wedstrijd pagina te gaan |

20 reacties

 1. Sommige mensen konden volgens mij echt niet wachten πŸ˜›

  Ik zag de eerste inzendingen al 2 seconde nadat de wedstrijd open ging. Dat verdiend eigenlijk ook al een prijs πŸ˜€

 2. Kunnen jullie mij ook zeggen hoe is bij de wedstrijd kom? Ik moet me elke keer weer opnieuw aanmelden en kom niet bij de wedstrijd. Zelfs niet als ik me al aangemeld heb.
  Al vast bedankt.

 3. Feliiiiii πŸ˜€
  :happybithay
  Op naar de volgende jaartjes!
  Of totdat sim ermee stopt πŸ˜›
  Kan ook natuurlijk!
  Maar alsnog feliii!

  Groetjes van SNOEPxSTOK

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *