Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SN 2 jaar

Dag 2 van de SN 2 jaar wedstrijd

De Sims Plumbbob USB
De eerste dag van de SN 2 jaar wedstrijd is alweer voorbij. Om 16:00 uur vandaag is de 2e vraag online gekomen. Vandaag kan je een De Sims Plumbob USB stick winnen.

We zullen vandaag nog geen winnaar bekend maken van de vorige prijsvraag. Dit doen we namelijk op maandag 14 maart nadat de laatste wedstrijd dicht is gegaan. Het zou namelijk zonde zijn als je nu al wat zou winnen en vervolgens geen kans meer kan maken op de hoofdprijs of een andere prijs die je graag zou willen, omdat je al een prijs gewonnen zou hebben. Alle winnaars worden dus in 1 keer willekeurig getrokken.

| Klik hier om mee te doen aan de wedstrijd van dag 2 |

6 gedachtes over “Dag 2 van de SN 2 jaar wedstrijd”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>