Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

FokGames over De Sims Middeleeuwen

Het lijkt erop alsof De Sims: Middeleeuwen een zeer degelijke game gaat worden en ik had graag nog wat langer doorgespeeld om wat stukken van het spel te kunnen zien. Het spel bevat bekende sims-humor zoals het pitmonster, die je overigens door hem te voeren ook tam kunt maken, en een quest over gevaarlijke chinchilla’s. Het is een echte Sims-game, maar deze keer met een doel en dat is juist wat aan de Sims 3 ontbrak. Ik ben erg benieuwd of de uiteindelijke game net zo weet te boeien als deze demo!

| FokGames: EA’s voorjaarsline-up – De Sims Middeleeuwen |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>