Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Overige

Veel sterkte AnsjJ2

Vandaag ligt ons teamlid AnsjJ2 voor 1 dag in het ziekenhuis, er is niks ernstigs hoor. Ze moet geholpen worden aan haar amandelen en is morgen gewoon weer thuis.

Het ergste voor haar is nog dat ze in het ziekenhuis geen internet heeft. Al met al een goede reden om haar even veel sterkte te wensen!

30 gedachtes over “Veel sterkte AnsjJ2”

 1. Bakie

  ik dacht dat dat nu niet meer snel gebeurde omdat die dingen er toch echt niet voor niks zitten. Sterke nog, die dingen beschermen je tegen keelaandoeningen en aandoeningen aan de bovenste luchtwegen! Ik houd ze liever, al heb ik er nu ook weer last van πŸ˜›

  Maar veel beterschap dan! πŸ˜‰

 2. Taodidi

  Sterkte! Hoop dat alles goed gaat, was bij mij namelijk niet het geval ;o

  @ Hiki: Nee, ze worden alleen weggehaald als je er last van hebt volgens mij. Als je er niks van voelt blijven ze ook zitten.

 3. reshead0966

  AnsjJ2 veel sterkte en heeeeeeeel veeeel ijsjes.
  Mijn dochter is vroeger zelfs 2x geopereerd omdat ze weer aangegroeid waren weet alleen niet meer welke de neus of keel amandel.Mn dochter was vroeger vaker ziek aan de keel en luchtwegen dan nu dus heeft wel nut gehad om ze eruit te halen.

 4. sunshinemimi

  Succes..
  Ik heb vorig jaar januari het zelfde moeten ondergaan en ik heb ongelovelijk veel pijn gehad, ik ben zelf 18 en ze zeggen hoe ouder je word hoe meer pijn je hebt. ik kon de hele dag niet praten en ijs eten hielp niet omdat ik niet kon slikken..(andere dingen gingen ook niet naar binnen daardoor in 3 dagen 2 kilo afgevallen:O) Ik wens je echt heel veel sterkte.:)

  Liefs,

 5. AnSjJ2

  Aww bedankt iedereen<3

  De operatie is gelukt, heb savonds zelfs twee boterhammen gegeten en gister 3 bolletjes. Maar vandaag gaat het hem niet worden met eten, vandaag zit alles dicht en last van dikke slijm etc πŸ™‚

  Bedankt iedereen voor jullie lieve berichtjes<3 doet mij veel =D!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>