Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

Alles over de helden in De Sims Middeleeuwen (vertaald)

EA Nederland heeft ons ook de vertaalde tekst over de helden in De Sims Middeleeuwen opgestuurd, en deze is, net zoals de vorige tekst, erg interessant om te lezen. De tekst bevat meer diepgaande informatie over de helden, waarover nog weinig bekend was. Welke held lijkt jou eigenlijk het leukst? Plaats gerust een reactie!

De vorst kan zich goedaardig of angstaanjagend opstellen, maar heeft altijd alle macht in handen. De last van het leiderschap kan zwaar op de schouders van de vorst wegen, want ieder besluit dat hij of zij neemt is van invloed op alle bewoners van het koninkrijk. Vorsten hebben het vaak druk. Ze moeten naar smeekbedes van het volk luisteren, bevelschriften voorstellen, Sims die zich niet gedragen hebben naar de schandpaal of zelfs naar de put sturen en hard trainen om in vorm te blijven, want je weet maar nooit wanneer er een oorlog uitbreekt.

| De Sims Middeleeuwen – Alles over Helden |

Een gedachte over “Alles over de helden in De Sims Middeleeuwen (vertaald)”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>