Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SN 2 jaar

Dag 3 van de SN 2 jaar wedstrijd

De Sims Plumbbob USB
En de 2e dag van de SN 2 jaar wedstrijd is ook alweer voorbij. Dus we hebben weer een nieuwe prijs, namelijk een De Sims Middeleeuwen muismat én een De Sims 10 jaar muismat.

We hebben ook nog een kleine mededeling over de hoofdprijs. Zoals eerder aangegeven is dat een accessoires pakket naar keuze, maar nu zullen er ook bezoekers zijn die alle 3 de accessoires pakketten al hebben. Daarom mag de winnaar van de hoofdprijs er ook voor kiezen de prijs te bewaren voor een toekomstig accessoires pakket, dus dan krijg je gewoon in plaats van het 1e, 2e of 3e accessoires pakket, het 4e accessoires pakket (dat er vast en zeker komt) van ons. Nog meer reden dus om mee te doen en te gaan voor de hoofdprijs!

Mocht je rare foutcode te zien krijgen, laat het ons even weten. Je kan dat verhelpen door op F5 te drukken.

| Klik hier om mee te doen aan de wedstrijd van dag 3|

5 gedachtes over “Dag 3 van de SN 2 jaar wedstrijd”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>