Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

De Sims Middeleeuwen icons en andere artworks

We hebben van de Duitse fansite Simfans een 284 MB grote zip gekregen met ruim 1400 icons en andere artworks uit het spel. Het is allemaal teveel om online te zetten maar we wilden jullie wel enkele voorbeelden laten zien.

De icons komen uit de User Interface en er zitten ook veel artworks tussen die waarschijnlijk uit de ingame – handleiding komen of die je op je scherm ziet terwijl je quests aan het doen bent.

We zouden graag deze hele zip van 284 MB online zetten zodat jullie alles zelf kunnen bekijken en gebruiken voor banners, avatars etcetera maar dan is onze bandbreedte wel erg snel op.

10 gedachtes over “De Sims Middeleeuwen icons en andere artworks”

    1. hiki

      Het is allemaal niet van ons zeg maar en ik wil Simfans niet boos maken als we dat doen. Dat ergens anders hosten moet Simfans dan maar zelf doen. We mogen ook niet naar hun zip linken. 🙂

  1. hiki

    Xelles gaat kijken of hij toch iets ermee kan doen: kleinere zips maken met alleen de icons, artworks, avatars etc in allemaal aparte zips. En dan alleen de mooie dingen: sommige spullen uit de zip zijn leuk maar niet zo interessant.

    Maar we beloven niks: het is veel werk 🙂

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>