Dag 4 van de SN 2 jaar wedstrijd

Ambities Poster
Dag 4 van de SN 2 jaar wedstrijd is alweer aangebroken. De prijzen worden al wat groter, want nu hebben we een exclusieve De Sims 3 Ambities poster als prijs. Het mooie en unieke aan deze poster is, is dat de poster gesigneerd is door leden van het De Sims team uit Redwood City.

Het kon de afgelopen dagen weleens gebeuren dat je fouten kreeg bij het bezoeken van de wedstrijd pagina. Deze zouden nu opgelost moeten zijn, kom je toch nog een probleem tegen. Laat het ons weten.

| Klik hier om mee te doen aan de wedstrijd van dag 4|

10 reacties

  1. Ik heb een Late Night poster en die is erg groot: 70 op 100 cm of nog groter. Denk dat dit ook zo een grote is. Alleen die van mij heeft geen handtekeningen van de leden van het Sims Team uit de US. Ben best wel jaloers eigenlijk 😛 Jammer dat ik niet mee mag doen 🙂

  2. een vraag: als ik 1 dag niet meespeel vanwege een prijs die ik niet leuk vind, kan ik dan nog wel meedoen met de rest???

      1. okeej. want die poster gun ik de jonkies die er wel warm voor lopen. ik heb daargeen belangstelling voor.(hang liever wat anders a/d muur) 😉

        1. Tip: Als je een vraag fout beantwoord maak je wel extra kans op de hoofdprijs, maar kan je de prijs van die dag niet winnen 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *