Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

De Sims Middeleeuwen TV commercial: behind the scenes

De echte commercial komt op 16 maart online, hier zie je in ieder geval wat beelden van de opnames van de De Sims Middeleeuwen TV commercial.

Check out a behind-the-scenes look at the TV commercial outtakes from The Sims Medieval commercial shoot. Starring Donald Faison (formerly from Scrubs and Clueless). Look out for the TV commercial on the Official The Sims Medieval Facebook page on March 16!

Vandaag is het 12 dagen voor de officiële release van De Sims Middeleeuwen. Op onze informatie pagina vind je alle informatie, screens en artworks en video’s van deze nieuwe game. En op ons De Sims Middeleeuwen forum vind je ook nog eens veel artikelen die we speciaal voor jullie hebben vertaald.

En vergeet onze De Sims Middeleeuwen preview niet te lezen als je meer wil weten over deze totaal nieuwe game.

12 gedachtes over “De Sims Middeleeuwen TV commercial: behind the scenes”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>