Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

EP4 en EP5 video’s van onze site en YouTube verwijderd

Op verzoek van Anita – Community Manager van EA Benelux – zijn de (uitgelekte) video’s van De Sims 3 Levensweg en De Sims 3 Unleashed van onze site, forum en ons YouTube kanaal gehaald.

Nu hoor ik jullie denken: Maar de video’s (en screens) staan toch nog her en der op andere plekken, waarom embedden jullie die niet? Het antwoord is simpel: als EA wil dat deze video’s (nog) niet openbaar worden dan respecteren we dat.

Links naar video’s en screens van De Sims 3 Levensweg en De Sims 3 Unleashed op andere sites zijn daarom ook niet toegestaan hier. Dat heb ik zelf besloten omdat ik EA goed begrijp en ik hoop dat jullie mijn beslissing ook begrijpen.

Zodra er meer nieuws is over uitbreidingen voor De Sims 3 dan horen jullie dat uiteraard meteen hier op Sims Nieuws.

Verder vraagt Anita mij of ik de email van haar wil doorsturen aan andere Nederlandse fansites. Dus webmasters: neem even contact met me op via email of Twitter.

Hiki – webmaster Sims Nieuws

53 gedachtes over “EP4 en EP5 video’s van onze site en YouTube verwijderd”

 1. Snooty

  Dus de Nederlandse fansites moeten alle info hierover verwijderen en op de Spaanse, Franse, etc, mag het allemaal blijven staan?
  Lijkt mij oneerlijke concurentie. Of allemaal weg of niet zeuren over die paar extra copieen die ervan zijn.

  Ze houden de hele Sims community in het duister hierover en nu klagen dat er wat info is gevonden. Als ze het hadden aangekondigd op de datum dat ze eerst van plan waren (25 feb), dan was er niks aan de hand geweest. Maar nee, ze moeten het weer uitstellen vanwege Middeleeuwen waar maar weinig Sims fans in zijn geinteresseerd.

  1. hiki

   Wat andere (internationale) fansites doen moeten zij weten, maar als wij een verzoek krijgen dan denken we (in dit geval alleen ik) er over na en maken een beslissing. Voor de rest heb ik weinig commentaar; maar het zal zeker nog met Anita besproken worden als we volgende week op EA kantoor zijn voor Middeleeuwen.

 2. Cindy

  van de enekant geef ik snooty wel gelijk ze houden zelf info achter en komen pas op het laatste moment
  dus inderdaadf niet klagen als er dan wat lekt
  we geven ons geld al genoegd aan hun uit dus dit verdienen we wel

  maar dat we niet geintreseerd zijn in middeleeuwen is bull
  tuurlijk zijn we daar ook geintreseerd in

  tis toch ook sims en heeft toch ook alles met sims temaken

 3. Evelien

  Was te verwachten dat ze zouden worden weggehaald, maar toch jammer. Ik zou die van ‘Unleashed’ nog wel een paar keer willen zien, want ik vind het zo geweldig dat ie er komt. <3
  Weer een typisch voorbeeld van EA om ons geduld op de proef te stellen, want er stond bij dat ie pas in oktober uit komt! Pff, daar heb ik echt geen geduld voor. ๐Ÿ˜› Maar ja, we weten iig dรกt ze er komen. ๐Ÿ˜€

 4. Distel

  @ Cindy, niet elke simsfan is geinteresseerd in de middeleeuwen hoor, alleen maar omdat het ‘ook van de sims’ is. dus snooty heeft niet helemaal ongelijk.
  Ik zou t eerlijk gezegt nog niet es kopen al was t maar 20 euro.t grafische deel vind ik totaal niet simsachtig.
  maar ik ben t er wel mee eens dat EA vreemd reageerd. t zou me niks verbazen als de uitbreidingspakketten al bijna speelklaar zijn, maar ze dat allemaal achter houden om die middeleeuwen verkocht te krijgen.

 5. Snooty

  Ok ik was een beetje streng tov Middeleeuwen. Laten we maar zeggen dat er voor Middeleeuwen ‘minder’ interesse is dan voor Sims 3.
  Maar goed, dat neemt niet weg dat bij bv Simtimes, de grootste duitse Sims site, deze trailers gewoon op de nieuwspagina staat. Zelfde geldt voor de Spaanse Capital Sims, de Braziliaanse OSimsBR, de Italiaanse Sims3Cri en zo kan ik nog wel even doorgaan.

 6. Lisa

  arwgr kep de filmpjes niej gezien ๐Ÿ™
  en WรรรT HUISDIEREN IN OKTOBER PรรรS??!!!
  Damm :'( dat duurt nog zow lang…
  en zijn de filmpjes egt nog op t internet te zien ikk ga gelijk zoeken… x

 7. cindy

  ik vind het jammer dat ze weer hebben beloofd en er toch niet bij zit dit jaar
  erg jammer
  zat het er wel bij dan is er heel weinig mee gedaan dan
  zoals wat je allemaal in de winterkan doen
  want zoveel nieuwe dingen zaten er ook niet in na middernacht

 8. Fien

  Eindelijk paarden in de sims 3!!! Kan nu echt niet meer wachten. Bij het filmpje over levensweg stond dat ie in mei uit zou komen dus misschien hoeven we niet zo lang meer te wachten op levensweg.

  1. suspicious:3

   ik denk eigenlijk niet dat ze er al mee klaar zijn. xD ik vind die honden namelijk nogal lijken op de honden die je kon met sims 2 huisdieren (en dan hoe het eruit ziet op de playstation 2)

   dus misschien.. ?

 9. redhead0966

  ze kunnen t ook niet meer stoppen Hiki, ze kunnen beter zelf maar naar buiten komen met :verwacht in die en die maand.Kunnen ze nog een beetje hun gezicht redden.Maar zal wel pas info komen nadat middeleeuwen in de winkels ligt.

 10. cindy

  ze zijn gewoon bang dat de aandacht naar de 2 nieuwe uitbreidingen gaan
  en de intresse in middeleeuwen vervalt
  maar dat is bull
  ik wil alle spellen hebben
  en ben in alle spellen erg geintreseerd

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>