Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

Relaties in De Sims Middeleeuwen (Engels)

Sims Galore heeft een artikel met informatie over hoe relaties in De Sims Middeleeuwen werken opgepikt. Hierin wordt verteld over vriendschappelijke relaties, romantische relaties en zelfs over baby´s en kinderen. Het artikel is in het Engels, maar misschien komt er binnenkort nog een vertaling van EA Nederland.

Budding Romance

Friendship is a wonderful beginning for a potential romance. As Sims become closer, their interaction options expand, giving you more choices in how they will relate to one another. So even if your Sim has an immediate physical attraction to another Sim, it pays to develop a friendship. Though there is no formal courtship in The Sims Medieval, your Sim must spend a certain amount of time getting to know the potential object of their affections and demonstrating their fondness. Once a Sim has spent enough time wooing another Sim, you’ll have the option to PROPOSE MARRIAGE (in the “romantic” interaction menu).

| Relaties in De Sims Middeleeuwen (Engels) |

Vandaag is het 12 dagen voor de officiële release van De Sims Middeleeuwen. Op onze informatie pagina vind je alle informatie, screens en artworks en video’s van deze nieuwe game. En op ons De Sims Middeleeuwen forum vind je ook nog eens veel artikelen die we speciaal voor jullie hebben vertaald.

En vergeet onze De Sims Middeleeuwen preview niet te lezen als je meer wil weten over deze totaal nieuwe game.

Een gedachte over “Relaties in De Sims Middeleeuwen (Engels)”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>