Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SN 2 jaar

6e en laatste dag van de SN 2 jaar wedstrijd


De laatste dag van de SN 2 jaar wedstrijd is alweer begonnen. Dat betekend dat we nog 1 laatste prijsvraag hebben die goed is voor onze grootste prijs; namelijk een accessoires pakket naar keuze. Mocht je alle 3 de accessoires pakketten al hebben, dan mag je er ook voor kiezen om te wachten op accessoires pakket 4.

Als je alle dagen meegedaan hebt kan je tot 6x kans maken op deze prijs, maar dan moet je wel de vraag van vandaag goed beantwoorden! Morgen om 16:00 zal de wedstijd aflopen. We zullen dan later in de week de winnaars bekend maken en contact met hun opnemen.

| Klik hier om mee te doen aan de wedstrijd van dag 6 |

20 gedachtes over “6e en laatste dag van de SN 2 jaar wedstrijd”

  1. docdream

    Zeg Hiki,
    Wat gebeurt er als jullie programmaatje twee keer dezelfde persoon kiest? Mag de persoon dan zelf kiezen welke prijs hij/zij wil of zit er iets in het programma dat er voor zorg dat dit niet voorkomt.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>