6e en laatste dag van de SN 2 jaar wedstrijd


De laatste dag van de SN 2 jaar wedstrijd is alweer begonnen. Dat betekend dat we nog 1 laatste prijsvraag hebben die goed is voor onze grootste prijs; namelijk een accessoires pakket naar keuze. Mocht je alle 3 de accessoires pakketten al hebben, dan mag je er ook voor kiezen om te wachten op accessoires pakket 4.

Als je alle dagen meegedaan hebt kan je tot 6x kans maken op deze prijs, maar dan moet je wel de vraag van vandaag goed beantwoorden! Morgen om 16:00 zal de wedstijd aflopen. We zullen dan later in de week de winnaars bekend maken en contact met hun opnemen.

| Klik hier om mee te doen aan de wedstrijd van dag 6 |

20 reacties

  1. Handig toch: hoef je niet te sparen 😀 En we geven een accessoires pakket weg he: geen uitbreiding. Sommige prijzen moeten we zelf betalen namelijk. LOL

    1. De prijs is idd een uitbreidingspakket naar keuze, waaronder uitbreiding 4

 1. whahaha ik heb ook alle 3 de accessiorespakketten 😛 dat zal ik wel de vierde willen 😛 whahaha al ik tenminste heb gewonnen 😛

 2. Zeg Hiki,
  Wat gebeurt er als jullie programmaatje twee keer dezelfde persoon kiest? Mag de persoon dan zelf kiezen welke prijs hij/zij wil of zit er iets in het programma dat er voor zorg dat dit niet voorkomt.

  1. Dat moet Xelles beantwoorden: hij weet precies hoe dat werkt. Maar ik denk niet dat het programmatje 2 keer dezelfde persoon kiest.

 3. Nou dan ga ik ook voor de 4de, hoe weet je eigenlijk of je de antwoorden goed had? Nou ja ik ga er van uit dat ik ze allemaal goed had hahaha

 4. Ik merk wel of ik wel of niet iets heb gewonnen. de minihebbedingetjes die ik graag zou willen win ik toch niet ghehe. maar t was wel leuk om mee te doen 😉

  1. Dat als je de 3 accessoires pakketten al hebt je ervoor kan kiezen om de 4e te krijgen als prijs als die er is over een aantal maanden.

 5. het 4e pakket wil ik ook wel! 😛
  ik weet niet eens welke dat is XD Maar volgens mij kan ik er vanuit gaan dat ik niks win– ik doe gewoon voor de lol

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *