Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Poll's

Nieuwe poll: zou jij een meeting leuk vinden?

We hebben weer een nieuwe poll voor jullie en dit keer over een meeting die we héél misschien willen gaan organiseren. Zou jij dat leuk vinden en zou je dan komen?

De uitslag van onze ‘Met welke levensfase speel jij het liefste?’ poll vind je in ons Polls Archief. Iedereen bedankt voor het stemmen.

28 gedachtes over “Nieuwe poll: zou jij een meeting leuk vinden?”

 1. hiki

  We hebben nog geen echte plannen maar we hebben het er wel geregeld over.

  En of het dan een meeting wordt voor alleen SN bezoekers en forumleden (en natuurlijk teamleden) óf dat we het breder maken (alle Simfans) weten we dus niet.

  Eerst maar kijken of jullie dit wel zien zitten 🙂

 2. Paula

  Als je de meeting voor alle Sims Fans zou maken en het word door Sims Nieuws georganiseerd promoot je wel gelijk de Sims Nieuws website. Ik zou eerst willen weten wat er op het programma staat en waar de meeting word gehouden om te beslissen of ik zou gaan. Maar het idee is leuk!

 3. hiki

  Als we iets gaan doen, en ik herhaal ALS, dan gaan we wel wat leuks doen. Het hele idee kwam weer naar boven toen we in Amsterdam met een zooi Sim fans bij de sneakpeak van Middeleeuwen waren. Dat was erg gezellig .. vandaar.

 4. Edwin

  Het officiële forum heeft regelmatig meetings en de volgende meeting is in de zomervakantie in de Apenheul. Maar ik ga echt niet naar de Apenheul hoor. Lijkt me heel saai. De Efteling was daartentegen erg leuk de vorige twee keren.

 5. elise6655

  Ik zou wel willen komen, maar hetzelfde wat Matthieu zegt, veel mensen weten niet eens dat ik de sims speel. En de mensen die het wel weten vinden het kinderachtig :p
  maargoed, daar geef ik niet zo veel om.
  Maar ligt er aan, als het bijvoorbeeld helemaal in Groningen is dan ga ik neit in mijn eentje daar helemaal heen 😛

 6. Distel

  Matthieu en elise6655, ik weet niet hoe oud jullie zijn. Ik ben iig 40+ en op mn werk weten mn collega’s dat ik veel sims speel, IK krijg daar geen rare reacties op hoor. Iedereen heeft wel een soms wat vreemde hobbie, weet jij wat de mensen(die jou raar aankijken vanwege je simsverslaving)doen als ze alleen thuis zijn?
  Nee dus. Trek je er dus maar niks van aan en zeg gewoon op een serieuze toon dat de sims geen spel is maar een manier van leven.

 7. Distel

  ?? 14 jaar ?? Dan ben je in feite nog een kind, so what!! en DAN kinderachtig gevonden worden vanwege een simsverslaving? whahaha, die zijn zelf niet wijs. laat ze maar kletsen hoor…
  als jullie op je 80ste nog sims willen spelen moet je dat gewoon doen hoor 😉
  Ikzelf ben soms zo gek als een deur, en trek me er niks van aan als mn collega’s me raar aankijken hoor. ze raken er maar aan gewent.

 8. suspicious:3

  Ik weet niet of ik daar heen zou gaan, lijkt me opzich wel leuk, maar ik heb ook geen zin om daar in me eentje heen te gaan, terwijl ik verder niemand ken (ja ik ben nogal verlegen) en ik vraag me af ik wel van mijn ouders zou mogen.. Daar verwacht ik namelijk ook al heel snel een nee op. xD Maar ja, misschien kan ik een vriendin van mij wel mee nemen (die speelt af en toe wat sims, maar volgens mij ben ik in de vriendinnengroep van mij de enigste verslaafde ;9)

  Maar het moet wel leuk worden haha xD plus dat ik ook nog tijd moet hebben. Als het in het weekend is, heb ik heel vaak een wedstrijd, tja..

  Als het er zou zijn, dan Zal ik nog een een en ander moeten afwegen, en ik wil dan wel graag weten wat we dan gaan doen.. 😉

 9. -LotsOfNothing-

  Wow ik kan me nog herinneren dat ik meer dan dan een jaar geleden vroeg of er ook een meeting voor de leden enzo kwam 😛 En om nu dit bericht te zien is echt verrassend XD Nouja waarschijnlijk kom ik dan ^^

 10. Distel

  een tip voor de fans die toestemming v/d ouders moeten hebben….vraag het eerst aan je ouders en geef dingen duidelijk aan zodat je ook weet of het wel of niet mag. zodat de organisatoren(wat een rotwoord zeg hihi)weten waar ze aan toe zijn.

 11. Spiderlady

  *woot* ^^ voor zover mijn geheugen mij niet in de steek laat heb ik dit voor ongeveer een jaar geleden zelf ook voorgesteld 😉 toen de sims 3 nieuws club nog niet zo groot was ;P verrassend idd en ik kom graag^^

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>