Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

De Sims Middeleeuwen preview door Gamed

Door de nadruk die Electronic Arts legt op de verhalende wijze van je opdrachten is er dit keer geen optie om je eigen kastelen of soortgelijke gebouwen te plaatsen. In plaats daarvan is de aandacht gelegd op het uitbreiden van een koninkrijk, hetgeen je voor elkaar moet krijgen door de opdrachten af te ronden. In ruil hiervoor krijg je punten waarmee je bestaande gebouwen uit kunt breiden of geheel nieuwe gebouwen kunt kopen. De optie om het interieur binnen een woning aan te passen is overigens bewaard gebleven, net als het maken van een eigen karakter, de creatiemogelijkheden zijn dus niet geheel verworpen. Of dit alles de ideale vervanging of aanvulling vormt op De Sims 3 weten we vanaf 24 maart, dan verschijnt de titel voor de PC en Mac.

| Gamed: De Sims Middeleeuwen Preview |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>