Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

Nieuwe Nederlandse trailer van De Sims Middeleeuwen

Met slechts nog 10 dagen voor de release, heeft EA Nederland een nieuwe komische trailer van De Sims Middeleeuwen vrijgegeven. Het muziekje (dat overigens wel Engels) is, klopt totaal niet met de beelden die je in de trailer ziet, en dat maakt het nou juist zo grappig.

2 gedachtes over “Nieuwe Nederlandse trailer van De Sims Middeleeuwen”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>