Probeer een Quest op de officiële De Sims Middeleeuwen website

Op de officiële website van De Sims Middeleeuwen kan je nu een soort Quest proberen om te zien hoe het in zijn werking gaat. Ik kan zeggen dat het in het spel niet alleen op knopjes drukken gaat, maar dit voorbeeld laat wel heel goed zien dat een verkeerde beslissing kan leiden tot het mislukken van Quest. Probeer het zelf maar eens, het is alleen wel in het Engels!

| Doe de Test-Quest hier op TheSimsMedieval.com |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

20 reacties

  1. ik had ze allemaal gedaan, om te kijken wat eruit kwam xD nou ja, in ieder geval de questen niet met alle sims. Ik vond het wel grappig wat er onder stond xD

 1. help me pls ik kom niet verder ik moet een herenridder verslaan met speciale aanvalle maar die kan ik niet ofzo….

  1. Dan moet je de herenridder en je held laten ‘sparren’ en tijdens het sparren op de herenridder klikken. Dan verschijnen die aanvallen en heb je je quest zo gehaald.

 2. ik moet in een queste het bronwater drinken maar ik vind niet hoe want uit de put kan je niet drinken. kan iemand mij helpen grtz

  1. O die heb ik van het weekend gedaan en het was effe zoeken. Je kan op de put klikken en er dan water uithalen. Erna vind je in de inventaris van je Sim een flesje water. Daarop klikken en ‘opdrinken’.

 3. mercikes hiki, heb het gevonden. had al verschillende keren een emmer opgehaald maar natuurlijk nog niet in de inventaris gaan kijken 🙂

 4. Ik heb de sims middeleeuwen (eindelijk!) en ik ben met een quest bezig waarbij ik kinderen moet krijgen enzo, maar nou wil dat niet helemaal lukken en heb ik een 1 of andere vruchtbaarheidswijn ofzo gehad, en die zit in mijn inventaris (niet verkoopbaar) maar ik kan hem niet opdrinken.. Ik kan er wel op klikken maar dan zie ik ook geen opties, niets! Hoe moet ik dit ding dan wel op krijgen?????

 5. heb het een week geleden gekocht, al enkele keren gespard, moet ik het doen voor een quest, en nu gaat het niet meer 🙁

 6. de wijn uit luffrenda bestuderen als het goed is zit er een boek over die wijn in je inventaris die moet je sim lezen en dan naar de dorpswinkel om de ingredienten te kopen en dan kan je die wijn brouwen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *