Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

Probeer een Quest op de officiële De Sims Middeleeuwen website

Op de officiële website van De Sims Middeleeuwen kan je nu een soort Quest proberen om te zien hoe het in zijn werking gaat. Ik kan zeggen dat het in het spel niet alleen op knopjes drukken gaat, maar dit voorbeeld laat wel heel goed zien dat een verkeerde beslissing kan leiden tot het mislukken van Quest. Probeer het zelf maar eens, het is alleen wel in het Engels!

| Doe de Test-Quest hier op TheSimsMedieval.com |

20 gedachtes over “Probeer een Quest op de officiële De Sims Middeleeuwen website”

  1. hiki

   O die heb ik van het weekend gedaan en het was effe zoeken. Je kan op de put klikken en er dan water uithalen. Erna vind je in de inventaris van je Sim een flesje water. Daarop klikken en ‘opdrinken’.

 1. iemand

  Ik heb de sims middeleeuwen (eindelijk!) en ik ben met een quest bezig waarbij ik kinderen moet krijgen enzo, maar nou wil dat niet helemaal lukken en heb ik een 1 of andere vruchtbaarheidswijn ofzo gehad, en die zit in mijn inventaris (niet verkoopbaar) maar ik kan hem niet opdrinken.. Ik kan er wel op klikken maar dan zie ik ook geen opties, niets! Hoe moet ik dit ding dan wel op krijgen?????

 2. joyce

  de wijn uit luffrenda bestuderen als het goed is zit er een boek over die wijn in je inventaris die moet je sim lezen en dan naar de dorpswinkel om de ingredienten te kopen en dan kan je die wijn brouwen!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>