Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

Eerste renders en meshes van De Sims Middeleeuwen

Ergens moet je beginnen, en zo ook met De Sims Middeleeuwen. Op het (Engelse) blog van Daniel Garcia, hier zie je de eerste ontwerpen en probeersels van De Sims Middeleeuwen. Hier is onder andere geëxperimenteerd met textures, belichting, poses en meer. Het is in ieder geval zeker leuk om eens te bekijken!

| Daniel Garcia: De Sims Middeleeuwen renders |

Een gedachte over “Eerste renders en meshes van De Sims Middeleeuwen”

  1. Bakie

    heb die site van m even doorgekeken, die man maakt echt ontzettend mooie dingen! Er staan voorbeeld filmphes hoe hij bepaalde characters in elkaar zet in minder dan 2 uur tijd. (filmpje is versneld) Maar echt ongelofelijk hoe mooi en snel hij dat doet, ondanks dat het al versneld is 😛

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>