Nederlandse fansites spelen De Sims Middeleeuwen

Het wordt de komende dagen druk op het kantoor van EA Benelux want verschillende Nederlandse De Sims fansites gaan op bezoek om een paar uur De Sims Middeleeuwen te spelen. Eigenlijk zouden we allemaal vorige week al gaan maar het was bij EA gewoon te druk.

Tijdens de erg gezellige De Sims Middeleeuwen sneak preview in Amsterdam op 22 februari mochten er geen ingame screens en video’s gemaakt worden maar dat kan de komende dagen wel. Dus ben je een De Sims Middeleeuwen fan en kun je maar niet genoeg krijgen van die ingame beelden & informatie hou dan de komende dagen deze fansites in de gaten:

Dinsdag 15 maart: Simsplanet2
Woensdag 16 maart: Sunset Valley Times
Donderdag 17 maart: SimliciousSims Nieuws

Mocht er een fansite ontbreken op ons lijstje dan horen we dat graag.

9 reacties

  1. En ze hoeven niet eerst goedgekeurd te worden dus alles kan snel online komen. Xelles, Jimmy en ik gaan trouwens voor Sims Nieuws, jammergenoeg kan rest van team niet. Altijd gezellig om effe bij Anita langs te gaan 😛

 1. Tja, school he 😛 Maken jullie gewoon van ‘alles’ een screen? Ik ben namelijk wel erg benieuwd naar alle dingen in CAS en hoe de stad/het dorp er nou echt uitziet.

 2. maak aub fotos van de dieren in het spel
  zoals de kippen en haan
  daar ben ik benieuwd naar
  en vraag gelijk ff aan anita over die uitgelekte videos van de nieuwe uitbreidingen
  hoe dat nou precies zit
  ben ik ook erg benieuwd naar

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *